Tredemølle test – Slik finner du den beste tredemøllen

  0

  En tredemølle er en trenings maskin som gir deg muligheten til å gå, jogge eller løpe flatt eller i oppover gående overflater. En tredemølle gir effektiv trening både for kropp og sjel, men dette er ikke det eneste den gjør.

  Det handler nemlig også om ben muskulaturen. Tredemøllen styrker beina og rygg muskulaturen.

  Avhengig av hellingen som du selv kan stille inn, kan du jobbe musklene på forsiden eller baksiden av beina dine intensivt.

  Uansett vil en tredemølle styrke begge disse muskelgruppene.

  Hvilken tredemølle er best i test og hvilken skal jeg velge?

  Du kan lese mer om tredemøller og muskler, lengere ned i artikkelen, rett under vår guide til de beste tredemøllene for hjemmebruk.

  Det er viktig å få den riktige maskinen som møter dine behov, slik at du kan realisere de mange fordelene som du kan få ved bruk av en tredemølle.

  Dette kan du blant annet også lese mer om lengre ned i artikkelen.

  Nederst i denne tredemølle test kan du lese hvordan vi har kommet frem til hvilke produkter som er best i test, best til prisen og det beste Pro valg.

  Her er noen av de beste tredemøllene på markedet akkurat nå.

  Tredemøllene i denne testen

  Alle disse har til felles å være mye etterspurt, og i tillegg er det disse som har kommet opp som de beste i ulike tredemølle tester.

  De gir også kjøperen en virkelig god valuta for pengene.

  Er du en av de som ønsker å styrke hele kroppen når du først skal trene, så er kanskje en ellipsemaskin et bedre valg for deg. Du kan lese mer om dette i vår ellipsemaskin test.

  Sole F85 tredemølle (Best i test)

  Sole F85 tredemølle (Best i test)Sole F85 tredemølle er, ifølge de fleste anmeldelser fra både brukere og eksperter, toppmodellen for innendørs bruk. Den er blant annet en bestselger i USA, hvor den har vunnet flere tester.

  Sole er kjent for å fokusere mer på byggekvalitet og mindre på unødvendige funksjoner. På denne Sole F85-modellen er det imidlertid lagt til en smart integrert holder for nettbrett, USB-inngang for lading og innebygde høyttalere som kan brukes via Bluetooth.

  Det er også verdt å merke seg at Sole nå også har gitt ut en gratis app som du kan koble til maskinen via smartenheten din. Ved å bruke denne får du blant annet bedre oversikt over treningen din, samt flere muligheter.

  Dette er nok et punkt hvor Sole skiller seg fra konkurrentene, ettersom de fleste andre apper krever et abonnement for å fungere.

  Løpebåndet egner seg godt til fire timers daglig bruk, så denne egner seg absolutt også for et mindre selskap som søker å «lufte hjernen til sine ansatte» eller rett og slett ønsker å tilby dem å holde seg i form.

  Maskinen gir en presis simulering av «the real thing» på grunn av Soles spesielle rammekonstruksjon, også kjent som «Double horseshoe».

  Sole F85 tilbyr også en ekstra komfortabel støtdemping i løpeoverflaten, på grunn av det unike Cushion Flex-dempingsystemet, som sammen med effekten av å løpe på asfalt gjennom tester, har vist en reduksjon på hele 40 % av støt fra å løpe på asfalt.

  Det er også verdt å merke seg at det er en innebygd vifte slik at du kan kjøle deg ned litt om nødvendig, mens du løper.

  Tredemøllen er bygget utrolig solid, og med bruk av materialer av høy kvalitet. Det betyr blant annet at Sole f85 er bygget på en solid stålramme og at det brukes minst mulig plast under produksjonen.

  Sammenligner du med andre lignende tredemøller, vil du helt garantert finne mange flere plastdeler på dem.

  Sole f85 er en kraftig tredemølle som på grunn av sin solide konstruksjon tåler en maks brukervekt på 150 kg. Selve tredemøllen veier 131 kg.

  Kraftig sammenleggbar tredemølle med stor løpeflate

  Kraftig sammenleggbar tredemølle med stor løpeflateLøpeflaten på beltet føles trygt på grunn av størrelsen. Den store løpeflaten på 56 x 152 cm gjør at du ikke vil være redd for å trå ved siden av. Du vil heller ikke føle deg inneklemt på en liten tredemølle.

  I tillegg kommer det brukervennlige displayet, med ulike treningsprogrammer hvor du også kan justere hastighet og stigning. Den har også en lcd skjerm som viser blant annet prosentvis oppstigning, tid, distanse, hastighet, forbrente kalorier og pulsen din.

  Sole f85 har en kraftig motor som med sine 4 HK er kraftig nok til å sikre en toppfart på 22 km/t og en stigning på opptil 15 %. Selv om motoren kan yte mye, er den overraskende stillegående. Du vil på ingen måte føle deg plaget av støyen fra motoren.

  Beltet er lett å brette oppBeltet er lett å brette opp, ved hjelp av Soles Easy Assist, og med 4 transporthjul montert er det veldig enkelt å flytte den rundt. Det føles nesten som om det går av seg selv.

  Som et siste pluss kan det legges til at det i tillegg til de inkluderte treningsprogrammene også er mulighet for å lage egne programmer. Du kan derfor lage individuelle treningsopplegg som er perfekt tilpasset dine egne behov og ønsker.

  Du kan finne andre tredemøller med flere alternativer, men om den er av samme kvalitet som Sole f85, er prisen betydelig høyere.

  Toppscorer på test barometeret

  Sole Fitness har vokst helt ekstremt de siste årene, faktisk er det det raskest voksende merket innen disse treningsapparatene i både USA og Canada. Dette gjelder både maskiner til hjemmebruk og til trenings sentere.

  I Europa har de også fått et gjennombrudd, og er også blant de raskest voksende treningsmerkene her.

  De har blitt kjent for sine innovative og langvarige maskiner. Sole sender ikke en tredemølle til markedet uten at den er testet godt og grundig, i alle kriker og kroker. Alle Soles forskjellige tredemøller er blant de beste tredemøllene på markedet, i hver sin prisklasse.

  Sole F85 er håndplukket fordi den har blitt kåret til testvinner i mange tredemølletester, og tredemøllen er blant annet kjent som den beste sammenleggbare tredemøllen på markedet akkurat nå.

  Den største tredemølle test den har vunnet er Skandinavias største test av tredemøller, utført av den svenske bäst-i-test, hvor 9 ulike modeller ble testet. Tredemøllen vant tittelen «beste pro valg».

  Maskinen har også vunnet den danske Idegryden’s tredemølle test hvor de blant annet skriver «Rigtig god kvalitet og ydelse, og man kan forvente sig et produkt som kan holde i lang tid». Denne tredemøllen har også vunnet en tredemølle test hos både danske Testmagasinet, Bgh, Forbrugsguiden og Exercise-online.

  Med så mange titler er det ingen tvil om at Sole Fitness nok en gang har truffet blink med sin Sole F85 tredemølle. Det er en av de aller beste, om ikke den beste, tredemøllen for hjemmet akkurat nå.

  Du får 90 dagers full returrett fra forhandleren dersom du kjøper denne tredemøllen.

  Spesifikasjoner

  • Maksimal stigning: 15 %
  • Maks hastighet: 22 km/t
  • Løpeflate: 152 x 56 cm
  • Motor: 4 HK
  • Treningsprogrammer: 10 stk. med mulighet for å lage dine egne
  • 10″ TFT LCD-skjerm
  • Innebygde høyttalere via bluetooth
  • Innebygd vifte
  • USB-inngang
  • Nettbrettholder
  • Gratis app til nedlastning
  • Maks personvekt: 150 kg
  • Vekt: 131 kg
  • L x B x H: 211 x 94 x 145 cm
  • L x B x H (sammenbrettet): 113 x 93 x 181 cm
  • Kan brettes sammen for å spare plass
  • Forhandler tilbyr 90 dagers full returrett

  Til Butikken knap

   

  Masterfit TP 150 Tredemølle (Best til prisen)

  Masterfit TP 150 Tredemølle Best til prisenHer vil du ha muligheten til å løpe i ditt eget tempo, eller trene ved hjelp av et av de mange programmerte treningsprogrammene.

  Med denne tredemøllen får du blant annet 12 forhåndsinnstilte programmer som er laget for både nybegynnere og proffe, i tillegg til 3 manuelle programmer.

  Masterfit TP 150 har en fin LCD-skjerm

  Når du er ferdig med treningsøkten kan denne tredemøllen enkelt foldes sammen og pakkes bort. Denne er derfor også helt perfekt til de som har mindre plass hjemme.

  Masterfit TP 150 har en fin LCD skjerm som vil vise deg de viktigste dataene du trenger for å oppnå en god trening.

  Du kan enkelt og raskt justere hastigheten og stigning. Maksimal hastighet går opp til 18 km / t, og du kan øke belastningen i 15 nivåer med opptil 10% stigning.

  Denne tredemøllen er best til prisen

  Masterfit TP 150 tredemølle er et godt valg, hvis du ønsker å unngå den harde motstanden som du ofte får når du løper på asfalt eller frosset jord.

  Maskinens kraftige DC-motor som kan yte 2,25 HK er optimal for lange gå- og løpeturer samt intervall trening.

  Maskinen har også innebygde høyttalere hvor du kan koble til mobiltelefon eller en annen type musikkspiller med en ledning. På håndtakene finner du pulsmålere som enkelt brukes dersom du ønsker dette.

  Tredemøllen kan enkelt brettes sammen og trilles

  Med en fin løpeoverflate på 140 x 50 cm trenger du i alle fall ikke og være redd for å tråkke utenfor.

  Tredemøllen kan enkelt brettes sammen og trilles inn i et skap, i en bod eller der du skulle ønske å oppbevare den.

  Alt i alt er Masterfit TP 150 et super alternativ til hjemmetrening, og du får med dette valget en veldig bra tredemølle til en god pris.

  Spesifikasjoner

  • Vekt: 94 kg
  • Størrelse L x B x H: 183 x 87 x 142 cm
  • Størrelse sammenslått: 110 x 87 x 160 cm
  • DC Motor: 2,25 HK
  • Treningsprogrammer: 12 ulike treningsprogrammer + 3 manuelle programmer
  • Maks stigning: 10%
  • Maksimal hastighet: 18 km / t
  • Maksimal brukervekt: 130 kg
  • Innebygde høyttalere
  • LCD skjerm som viser tid, distanse, hastighet, kalorier, stigning og puls

  Til Butikken knap

  WalkingPad X21 Tredemølle (Beste mini tredemølle)

  WalkingPad X21 Tredemølle (Beste mini tredemølle)Vi har testet WalkingPad X21 i noen uker nå, og vi har blitt veldig positivt overrasket.

  Vi hadde egentlig ikke forventet at en tredemølle til den prisen og som ikke tar mer plass enn den gjør, skulle kunne gi en effektiv og komfortabel trening. Men det gjør den virkelig!

  Vi var til å begynne med litt bekymret for om motoren kunne klare å gi oss en skikkelig løpetrening. Det viste seg å være meningsløse bekymringer. Du kan helt klart løpe på denne tredemøllen uten problemer.

  Vi hadde også en liten bekymring for at motoren skulle lage mye støy, men igjen viste det seg til å ikke stemme. Faktisk kan du nesten bare høre dine egne skritt når du løper.

  I tillegg var vi litt nyskjerrige på om tredemøllen rett og slett var for liten, men vi fant fort ut at det er den ikke, du kan enkelt både løpe og gå på dette beltet uten å tråkke utenfor.

  Tredemøllen føles solid og det er ingen tvil om at det er brukt kvalitetsmaterialer i produksjonen. Forhandleren gir også 2 års garanti på kjøpet.

  Riktignok er tredemøllen selvfølgelig ikke på samme nivå som for eksempel Sole F85 eller NordicTrack x22i, men prisen er også mye, mye lavere, og tredemøllen tar betydelig mindre plass.

  Perfekt for det mindre hjemmet

  Hvis du har det litt trangt hjemme hos deg, er denne tredemøllen det perfekte valget for deg.

  Perfekt for det mindre hjemmet

  Ikke bare tar den opp kun 142 x 72 x 102 cm plass når den er i bruk, du kan enkelt folde den sammen og i motsetning til nesten alle andre tredemøller, brettes denne opp i flere lag.

  Det betyr at når du har brettet den, tar den ikke mer enn L22,6 x B71 x H99,5 cm. Og med de integrerte transporthjulene er den utrolig enkel å flytte rundt på.

  La deg heller ikke lure av at den heter WalkingPad, du kan enkelt også løpe på den.

  Dette er nok ikke en tredemølle til sprint for proffe, men for de aller fleste av oss som bruker tredemølle hjemme er makshastigheten på 12 km/t nok til løpetreningen vår.

  Bluetooth og app

  Tredemøllen har innebygd Bluetooth, som du kan koble til smartenheten din via KS Fit-appen.

  Den lar deg holde bedre oversikt over dataene dine og følge treningsprogrammer.

  Og med den medfølgende telefon-/nettbrettholderen kan du enkelt se alt mens du løper, akkurat som at den også gir mulighet for underholdning mens du trener. Sett smartenheten din på holderen og ta på deg favorittserien din mens du løper.

  Brukervennlig sammenleggbar hjemmetredemølle med gode anmeldelser

  Måten båndet brettes på er intet mindre enn genialt. Normalt, når du bretter sammen en tredemølle, vipper du hele løpeflaten til vertikal posisjon. Med WalkingPad X21 bretter du selve løpeflaten i 2 lag før du vipper den vertikalt.

  Den tilbyr så mange flere lagringsmuligheter. Med en vanlig tredemølle kan du nesten ikke gjøre annet enn å kjøre den inn i hjørnet, mens du med denne tredemøllen kan gjemme den under sengen eller inne i skapet.

  Vi er ikke de eneste som synes at måten tredemøllen brettes på er smart utover det vanlige. Den har blant annet vunnet best i test-tittelen, hos det anerkjente mediet Tek.no, og den har samtidig blitt tagget som «Kongen av kompakt».

  Hos selve forhandleren har maskinen fått 51 anmeldelser fra tidligere kjøpere som har gitt den en poengsum på 4,7 av 5 stjerner. Dette vitner om ekstremt fornøyde brukere som er fornøyde med kjøpet.

  Men du får selvfølgelig ikke en tredemølle til denne prisen uten å gi opp noe. I dette tilfellet gjelder det for eksempel at det ikke er stigning og at det ikke er innebygde treningsprogrammer.

  På den annen side er driften utrolig brukervennligPå den annen side er driften utrolig brukervennlig, og det går raskt å komme i gang. Hastigheten styres enkelt ved hjelp av den store dreieknappen og displayet viser hvor fort du løper, samt tid, distanse og forbrente kalorier.

  Alt i alt anbefaler vi denne tredemøllen for deg som ikke har plass til en gigantisk maskin som står foran deg midt i stua, og for deg som ønsker en mindre tredemølle, til en god pris, og uten så mange dikkedarer.

  Spesifikasjoner

  • Bluetooth
  • Løpebåndet kan brettes
  • Mål L x B x H (brettet sammen): 22,6 x 71 x 99,5 cm
  • Løpeflate: 121 x 46 cm
  • Motor: 1,2 HK – Maks peak 2,0 HK
  • Fart: 1-12 km/t
  • Gratis app til nedlastning
  • Nødstopp funksjon
  • Maks personvekt: 110 kg
  • Vekt: 38 kg
  • Innebygget transporthjul
  • 2 års garanti

  Til Butikken knap

  NordicTrack x22i (Beste Pro valg)

  NordicTrack x22i (Beste Pro valg)x22i tredemølle fra NordicTrack er en unik tredemølle, med en 22 tommers berøringsskjerm i HD og med en stigning opp til 40 %, samt en nedgang ned til 6 %.

  Dette er en eksepsjonell tredemølle av høyeste kvalitet, som gir brukeren flere muligheter enn de fleste andre tredemøller. Her er en tredemølle som kan brukes både til hjemmebruk av den ambisiøse løperen og av bedrifter og treningssentre.

  Den store økningen, kombinert med den integrerteDen store økningen, kombinert med den integrerte iFit på den store 22-tommers skjermen, gjør at du kan bruke tredemøllen til mer enn bare å løpe. Du kan for eksempel gå på fottur i Himalaya eller ta deg en rolig tur på stranden. Du kan også delta i konkurranser, løpe maraton og bli med på live- eller innspilte treningsøkter med profesjonelle trenere via iFit.

  Tredemøllen har også Google Maps™ integrert, slik at du kan løpe over hele verden uten å forlate døren.

  Du ser alt på skjermen via Wifi og tredemøllen justerer automatisk både økningsprosent og hastighet om nødvendig.

  Du kan derfor bruke tredemøllen uten å måtte justere noe selv, og likevel få variasjon i treningen. Ja, du trenger ikke engang justere kraften til de innebygde viftene selv, det ordner også denne tredemøllen automatisk.

  Du får også 30 dagers gratis tilgang til iFit når du kjøper denne tredemøllen. Ønsker du tilgang etter de 30 dagene, må du betale for det.

  Vi anbefaler at du bruker iFit i minst de 30 dagene som følger med. Det åpner for et helt nytt univers, med massevis av muligheter, og gir deg samtidig en helt annen opplevelse når du trener. Dette er også en av de eneste tredemøllene som kan gi deg en realistisk bakketrening.

  Vil du heller bare løpe i fred og med din egen spilleliste, kan du koble hodetelefonene til tredemøllen via Bluetooth, eller du kan bruke de innebygde høyttalerne. Akkurat som du selvfølgelig også kan justere både hastighet, stigning og vifte manuelt.

  Profesjonell tredemølle for den ambisiøse løperen

  NordicTrack’s produkter får generelt veldig gode anmeldelser, og denne tredemøllen er absolutt intet unntak. Som alltid med NordicTrack sine produkter fokuserer de her både på maskinens kvalitet og på den nyeste teknologien.

  Denne tredemøllen kommer med en kraftigDenne tredemøllen kommer med en kraftig 4.0 HK DurX™ Commercial Plus-motor. Det er en motor NordicTrack selv har utviklet for det profesjonelle markedet. Den er utrolig sterk og stabil, selv på 40% stigning går den super bra. Du bør imidlertid være oppmerksom på at når du er oppe i de høye stigningene eller bratte nedstigningene, kan beltet løpe litt ujevnt, dette er på grunn av vekten din.

  Motoren har en toppfart på 20 km/t, noe som burde være mer enn nok for de aller fleste av oss.

  Den store løpeflaten på 56 x 152 cm gir deg god plass slik at du ikke trenger å bekymre deg for hvor du tråkker. Og løpeflaten er utstyrt med det patenterte og innovative Reflex™ Cushioning-systemet, som gjør at knærne og leddene dine er skånet for harde støt og trykk.

  Stabil tredemølle med alle viktige data

  Skjermen er utrolig brukervennlig og gir deg all informasjonenSkjermen er utrolig brukervennlig og gir deg all informasjonen du trenger om blant annet: hastighet, prosentvis oppstigning, tid, distanse og kaloriforbruk.

  Rammen er solid konstruert, både for at du skal være sikker på at din nye tredemølle holder i mange år fremover og samtidig er det også rammen som sørger for at tredemøllen står stødig under bruk.

  Tredemøllen veier også hele 186 kg, noe som bidrar til ekstra stabilitet. Heldigvis er det montert transporthjul på tredemøllen, så det er mulig å pakke den bort ved behov.

  Du finner ikke en tredemølle i samme prisklasse som har flere funksjoner og bedre kvalitet enn denne. Faktisk er det ganske vanskelig å finne andre tredemøller med like mange funksjoner. Dette er den absolutt beste tredemøllen til hjemmebruk for den ambisiøse løperen og til deg som vil ha mer enn bare en vanlig tredemølle.

  Spesifikasjoner

  • 22″ HD-berøringsskjerm
  • Størrelse L x B x H: 183 x 101 x 178 cm
  • iFit
  • Google Maps™
  • Løpeflate: 152 x 56 cm
  • 4 HK DurX™ Commercial Pro-motor
  • Maksimal hastighet: 20 km/t
  • Stigning fra – 6 % til + 40 %
  • Maks brukervekt: 135 kg.
  • Maskinens vekt: 186 kg
  • Høyttalere
  • Innebygd vifte
  • Android 9 OS
  • AutoAdjust™
  • OneTouch®-Controls
  • 2,4 GHz og 5 GHz Wi-Fi
  • Bluetooth
  • Quiet Drive Incline Tech
  • Smart-Response Drive System

  Til Butikken knap

   

  Titan Life Athlete T73 tredemølle

  Titan Life Athlete T73 tredemølleTitan Life Athlete T73 er helt super dersom du ønsker å ha en profesjonell tredemølle hjemme, og den er helt perfekt også for nybegynnere.

  Med denne får du alt en tredemølle trenger å ha, og prisen er også fin.

  Med innebygd luftfjæring og ekstra støtabsorbering er denne maskinen utrolig behagelig å løpe på samtidig som at den er skånsom for knær og ben.

  24 forhånds programmerte treningsprogrammer

  Tredemøllen fra Titaln Life er enkel å betjene, og med sine 24 forhånds programmerte treningsprogrammer kan du være sikker på at du vil få en variert og motiverende trening.

  Denne gir deg også den perfekte muligheten til å utføre intervalltrening og har en maksimal hastighet på opptil 22 km / t. Når en tredemølle har en maks hastighet på hele 22 km / t kan du være helt sikker på at du kan få mye igjen for treningsøkten din.

  Athlete T73 modellen kan stilles inn til en belastning med en stigning fra 1-20 nivåer. Med en flott skjerm med TFT-teknologi kan du se på videoer i god kvalitet under treningen.

  Det er også mulig å laste ned en app hvor du kan lagre dine tidligere treningsøkter, og dette øker jo motivasjonen litt ekstra hver gang du trener.

  Etter treningsøkten er ferdig kan du enkelt folde den sammen og stue den bort. På den måten tar den ikke opp plass i rommet når den ikke er i bruk.

  Spesifikasjoner

  • Vekt: 79 kg
  • Størrelse L x B x H: 194 x 88 x 144 cm
  • Løpeflate: 140 x 51 cm
  • Motor: 3 HK DC motor
  • Treningsprogrammer: 24 stk
  • Maks stigning: 20 forskjellige nivåer
  • Maks hastighet: 22 km / t
  • Kan opprette profil til 3 brukere
  • Maksimal brukervekt: 130 kg

   

  Til Butikken knap

  Abilica Premium AC tredemølle

  Abilica Premium AC tredemølleAbilica Premium AC tredemølle er en utmerket høykvalitets tredemølle som takler mange timers bruk om dagen.

  Dette er en tredemølle som kan brukes både til hjemmebruk av den ambisiøse løperen, for bedrifter eller på treningssentre.

  Dette er bare en av grunnene til at vi her har kåret denne tredemøllen som «Beste Pro valg».

  Abilica produkter får generelt veldig gode anmeldelser, og denne tredemølle er absolutt ikke noe unntak.

  Denne tredemøllen er et godt valg, spesielt hvis man ønsker en tredemølle der prisen gjenspeiler kvaliteten.

  Stabil tredemølle med ekstra demping

  Abilica har her utviklet et flott belte på tredemøllen, som er hele 60 cm bred og 154 cm lang. Dette gjør maskinen perfekt å trene intervaller på.

  Tredemøllen har en fantastisk god støt demping i løpeoverflaten. Dette er takket være den ekstra tykke gummibelagte overflaten.

  Abilica Premium AC har et flott display der du enkelt kan justere stigning og hastighet.

  I tillegg er skjermen brukervennlig og gir deg all informasjonen du trenger om blant annet: hastighet, prosentvis stigning, tid, distanse, kaloriforbruk og hjerterytme.

  Du trenger absolutt ikke å være nervøs for at du ikke får en stabil tredemølle hvis du velger Abilica Premium AC.

  Hvilken motor er best for tredemøller

  Denne tredemøllen fra Abilica er utstyrt med en kraftig AC motor som har en toppfart på 24 kilometer i timen som takler en økning på opptil 12% stigning.

  Denne tredemøllen kommer også med innebygde høyttalere og selvfølgelig en mp3 tilkobling, så her kan du løpe i takt med den musikken du skulle ønske.

  Mange tredemøller er utstyrt med en DC motor, som er en likestrømsmotor, mens en AC motor som denne tredemøllen er utstyrt med er en vekselstrømsmotor.

  En vekselstrømsmotor gir disse fordelene:

  • Lengre levetid
  • Mindre vedlikehold
  • Får mer ut av hestekreftene
  • Stillegående

  Dette er jo alle gode grunner til at man, om man tar treningen seriøst, burde velge denne tredemøllen.

  Spesifikasjoner

  • Vekt: 148,1 kg
  • Størrelse L x B x H: 220 x 90 x 147 cm
  • Løpeflate: 154 x 60 cm
  • Motor: 3 HK AC
  • Treningsprogrammer: 20 stk
  • Innebygde høyttalere
  • Maks stigning: 12 %
  • Maks hastighet: 24 km / t
  • Maksimal brukervekt: 180 kg

  Til Butikken knap

  Master T25 tredemølle

  Master T25 tredemølleIfølge de fleste anmeldelser er Master T25 tredemølle fra master fitness toppmodellen for innendørs bruk.

  Dette er en av årets bestselgere, og den har vunnet flere kåringer som «Best i test» og «Beste budsjettvalg».

  Denne modellen kommer med hele 36 forhåndsinnstilte programmer så her vil du aldri gå lei av treningsøktene.

  Designet er det heller ikke noe å klage på. Den er flott og se på, og likner en skikkelig proffersjonell maskin som du kan finne på trenings studioer.

  På denne tredemøllen fra master fitness finner du også en både drikkeholder og et sted å legge mobilen mens du trener samt en USB-inngang, så her trenger du aldri å gå tom for strøm telefonen.

  Dette er en tredemølle som er egnet for å ha hjemme, men den kan definitivt også brukes på kontorer. Hvorfor ikke gi de ansatte muligheten for en liten gåtur i lunsjen?

  Tredemølle med brukervennlig display

  Tredemølle med brukervennlig displayDenne modellen fra master fitness er enkel å bruke og i det flotte displayet kan du lese all informasjon du skulle trenge. Her kan du nemlig se hastighet, stigning i prosent, tid, distanse, kaloriforbruk og puls.

  Motoren som har 2,5 HK er kraftig nok til å sikre en toppfart på 20 km / t og maskinen kan gi en stigning på opp til hele 15%.

  Med de integrerte transporthjulene er denne tredemøllen enkel å flytte på, dersom du ønsker å trille den inn til et annet rom.

  Tredemøllen fra master fitness gir muligheten til, som tidligere nevnt, 36 forhåndsinnstilte programmer. Dette vil kunne hjelpe deg med å gi en god variasjon til treningen.

  Alt i alt er dette er fantastisk tredemølle, av høy kvalitet, som fint kan benyttes av hele familien, år etter år.

  Spesifikasjoner

  • Vekt: 88 kg
  • L x B x H: 172 x 87 x 137 cm
  • Løpeflate: 140 x 51 cm
  • Motor: 2,5 HK DC
  • Treningsprogrammer: 36 stk
  • Maks stigning: 15%
  • Maks hastighet: 20 km / t
  • Maksimal brukervekt: 130 kg

   

  Til Butikken knap

  Abilica Stream TM60 AC tredemølle

  Abilica Stream TM60 AC tredemølleAbilica har klart det til igjen. Vi må vel si at denne modellen gjør Abilicas sortiment helt komplett.

  Denne er blant de beste tredemøllene på markedet i dag, og dette er kanskje ikke så rart. Her får du nemlig en solid og sterk tredemølle av super kvalitet.

  Denne tredemøllen er helt perfekt for deg som er godt trent og liker å ta lange løpeturer.

  Den er også super for de som foretrekker å trene i intervaller, da den har hurtigtaster som gjør det veldig enkelt og styre hastigheten og stigningen.

  Det er selvfølgelig plass for å sette fra seg nettbrettet eller boka over skjermen hvis du har lyst på litt ekstra underholdning mens du løper.

  Egne beholdere til ting som vannflaske eller telefon er det også.

  Tredemølle for den ambisiøse eller til treningssenteret

  Dette løpebåndet drives av en 2 HK AC-motor som på full effekt yter opp til 5 HK. Dette gir en hastighet på 22 km / t.

  Belastningen kan du få opp til 15 prosent stigning, som er mer enn godt nok for en hard treningsøkt.

  Den myke støtdempingen gjør tredemøllen til en fornøyelse, hvis du sammenlikner belastningen du vil få på asfalt eller harde overflater.

  Når du løper på en tredemølle i profesjonelle treningssentre, er det alltid en nødstoppknapp, og nettopp det har denne tredemøllen også.

  Denne tredemøllen er av så god kvalitet at vi, i tillegg til å anbefale den til hjemmebruk, også anbefaler den til treningssentre.

  Med både høy kvalitet og deilig brukeropplevelse er den helt topp.

  Spesifikasjoner

  • Vekt: 89 kg
  • Størrelse L x B x H: 191 x 85 x 147 cm
  • Løpeflate: 158 x 52 cm
  • Motor: 2 HK AC
  • Treningsprogrammer: 12 stk + pulsstyrt
  • Maks stigning: 15 %
  • Maks hastighet: 22 km / t
  • Maksimal brukervekt: 125 kg

   

  Til Butikken knap

  Musklene som har godt av en tredemølle

  Her finner du en oversikt over musklene som godt kan nyte en tredemølle, samt en beskrivelse av dem og hva de brukes til.

  Deretter skal vi se litt nærmere på hvordan sirkulasjons systemet fungerer og hvordan en tredemølle kan forbedre det med høye hastigheter.

  Har du vonde knær kan kanskje en spinningsykkel være det beste for deg. Du kan jo ta en titt på vår spinningsykkel test

  Quadriceps

  QuadricepsQuadriceps er en firehodet skjelettmuskulatur festet til lårbenet. De fire hodene kommer fra lårbenet og tarmbenet, og de er festet i en samlet ende på kneskålen.

  Totalt sett er quadriceps en sterk muskel som er nødvendig for våre daglige bevegelser.

  De fire muskeldelene jobber sammen for å strekke kne leddet. Denne grunnleggende funksjonen til vårt daglige bevegelses mønster brukes når vi for eksempel sitter på huk eller når vi reiser oss opp.

  Folk som går eller løper regelmessig på tredemølle, opprettholder en utholdenhet og styrke i quadriceps musklene.

  Daglig trening på en tredemølle er mer enn bare den vanlige treningen, fordi denne type trening også bidrar til å gjøre de fysiske aktivitetene i hverdagen enklere.

  Legg musklene

  Legg muskleneDe nedre musklene i underbenet består av gastrocnemius og soleus. De nedre musklene får også kjørt seg godt når man trener på en tredemølle.

  Det meste av arbeidet som utføres av beinmuskulaturen utføres i forbindelse med å gå, løpe eller hoppe.

  Det er fullt mulig å øke arbeidsbelastningen på benmuskulaturen ved å øke tredemøllens skråning.

  Få mer ut av treningen din med en vektvest. Du kan lese mer her om vektvest og dens funksjoner.

  Den store setemuskelen (Gluteus maximus)

  Den store setemuskelen (Gluteus maximus)Den store sete muskelen, eller også ofte kalt rumpeballe muskelen, (Musculus gluteus maximus) er en tykk og massiv muskel som ligger fra den bakre delen av hofte benet.

  Muskelen går videre opp til ryggen og halebeinet.

  Den største delen av denne muskelmassen består av senefibre som ligger på langs av den ytre delen av låret. På grunn av plasseringen og utstrekningen av Gluteus Maximus er det en av de mest karakteristiske musklene vi har.

  Likevel kan den bygge opp svaert mye styrke under loping

  Gluteus Maximus er en kraftig forlengelse av hofteleddet. Den utfører rotasjon utover og bevegelser inn og ut av hoften. Gluteus maximus er relativt avslappet i stående stilling og når man går.

  Likevel kan den bygge opp svært mye styrke under løping og hopp, og ved overgangen fra sittende til stående stilling.

  Hvis du stiller inn tredemøllen til en bratt skråning, øker belastningen på gluteus maximus betydelig, noe som igjen øker styrken, forbedrer utholdenheten og brenner mer fett og kalorier.

  Det kardiovaskulære systemet

  Vårt sirkulasjonssystem – det kardiovaskulære systemet – sikrer at blodet kan sirkulere. I tillegg sørger det for transporten av næringsstoffer (aminosyrer og elektrolytter), oksygen, karbondioksid, hormoner og blodceller til og fra cellene i kroppen.

  Alt i alt er dette noe som gir ernæring og hjelp til å kontrollere sykdommer.

  Sirkulasjonssystemet inkluderer også lymfesystemet.

  Det kardiovaskulaere systemet

  Blod er en væske som består av plasma, røde blodlegemer, hvite blodlegemer og blodplater som sirkuleres av hjertet gjennom det kardiovaskulære systemet, og som transporterer oksygen og næringsstoffer til og avfallsmaterialer vekk fra alle kroppsvev.

  Lymfom er hovedsakelig resirkulert overskytende blodplasma.

  Blodsirkulasjonssystemet sees som to komponenter, den systemiske sirkulasjon og lungesirkulasjonen.

  Selv om tredemøllen er bra for å få mer styrke i beina, er maskinen først og fremst kjent for sine kardiovaskulære fordeler.

  Hvis du regelmessig trener på en tredemølle, kan du forvente betydelige helsemessige fordeler i form av en bedre kondisjon og styrket sirkulasjon.

   

  Her kan du få noen tips om å du kan velge den riktige tredemøllen

  Trening på tredemølle

  For å få den optimale effekten av å løpe på en tredemølle bør det være en målrettet trening.

  Tredemølle er ikke bare et supplement til de dagene når været ikke tilbyr deg å jogge ute.

  Brukes den på riktig måte er trening på tredemølle det som virkelig vil hjelpe deg å opprettholde og forbedre din kondisjon gjennom hele vinteren, slik at du er klar til vårens løp eller andre liknende konkurranser.

  Selv de tøffeste løperne som tilhører eliten, bruker tredemølle.

  Maratonløpere trener opptil 3 timer innendørs på tredemølle, fordi opptakten til et maraton løp på våren blir så mye bedre ved å trene innendørs på båndet.

  Bør du ha en tredemølle med maks hastighet på 20 km t eller 22 km t?

  Det å løpe innendørs på en tredemølle med en kraftig motor har sine fordeler.

  Du kan blant annet holde øye med forskjellige ting i form av termostater på en lcd skjerm som ofte følger med. Her kan du endre treningen til å løpe i oppoverbakke i maks hastighet eller så kan du stille inn maskinen til å skåne leddene dine.

  De fleste tredemøller kommer med en kraftig motor som har en maks hastighet på 16 km t, 18 km t, 20 km t eller 22 km t, så her er det viktig at du finner den som passer dine behov. Det ville jo være dumt å kjøpe en tredemølle som du ikke kan løpe så fort du ønsker på.

  Imidlertid er det viktig at du for det meste holder deg til et solid tempo og at din tredemølle har god demping, for du vil jo ikke overbelaste kroppen med alt for høyt tempo.

  Allikevel kan du få mye igjen for intervalltreningen din om din tredemølle har en maks hastighet minst 16 km t men helst at den går helt opp til 22 km t.

  Du finner et treningsprogram for nybegynnere her.

  Slik har vi gjennomført denne tredemølle test

  Vi har i denne tredemølle test sammenlignet produktspesifikasjonene og, når det har vært mulig, sett på anmeldelser fra tidligere kjøpere av produktet.

  Ved å gjennomgå disse punktene grundig, har vi kommet frem til hvilken tredemølle, av de vi har sammenlignet, som er best i test, best til prisen, beste mini tredemølle og beste Pro valg.

  På den måten blir det enkelt for deg å velge mellom produktene vi har tatt med i denne tredemølle test og finne en tredemølle med bra hastighet til en god pris.

  Vi har ikke fysisk testet produktene.

  FAQ – Ofte stilte spørsmål

  Under her kan du lese om ofte stilte spørsmål og svar om de beste tredemøllene i vår tredemølle test

  Hvilken tredemølle skal jeg velge?

  Det finnes så mange forskjellige tredemøller på markedet i dag så det kan være lurt å lese en tredemølle test før du bestemmer deg for hvilken du skal velge.

  Vi ser ofte tredemøller som for eksempel Abilica tm og master fitness wave deck t5, masterfit tp 150, walkingpad r2 og masterfit tp 200 bli fremhevet i reklamer og liknenede.

  Men betyr det at dette er de beste tredemøllene på markedet i dag?

  Vi vil si at en best i test tredemølle kan være utrolig god og blant de beste tredemøllene på markedet da de er nøye testet og det er jo en grunn til at de har vunnet en best i test.

  Men det er også veldig individuelt hvilke behov man har og hvilke egenskaper man ser etter i en tredemølle. Man bør derfor tenke på om man ønsker en maksfart på 12 km t, 20 km t eller 22 km t, om man vil gå for en hk dc motor, om man ønsker god demping eller innebygde høyttalere.

  Det er også viktig å finne ut av maks brukervekt i forhold til hvor mye du eller personen som skal benytte seg av tredemøllen veier.

  Hastighet og stigning sammen med hastighet tid distanse og stigning er også en ting å tenke på hvordan du ønsker. Trenger du kanskje en trådløs pulsmåler og hvor høy skal maksimal stigning være?

  I vår tredemølle test har vi tatt høyde for hvilken tredemølle som er best i test, best til prisen og beste pro valg. Vi har sammenliknet produkter og funnet ut av hvilke som er mest populære blant kunder og brukere for å finne de aller beste tredemøllene på markedet.

  Hvor mye koster en bra tredemølle?

  Det er stor variasjon i priser når det gjelder tredemøller. Man kan godt finne en billig tredemølle som gjør det enkelt å åpne lommeboka. Men er dette den beste tredemølle for deg, og hvor lang tid vil den holde?

  De billigste tredemøllene har som regel ikke en kraftig motor eller en god demping. Stigning og hastighet er ofte ikke et tema på disse modellene.

  Derfor burde man heller invistere litt ekstra for å få en tredemølle av høyere kvalitet for lengre holdbarhet og med litt flere funksjoner slik at treningen blir både bedre og morsommere.

  Den beste tredemølle for hjemmebruk trenger ikke å koste skjorta. Finn gjerne en finn en best i test tredemølle i en tredemølle test. Da vil du være sikker på å kunne gjøre et godt valg.

  Er det bra å trene på tredemølle?

  Å trene på en tredemølle er utrolig bra kropp og sjel. Om du har en god tredemølle vil det gi god plass for variert trening da de beste tredemøllene på markedet med kraftig motor gjør det enkelt å stille inn stigning og hastighet, intervaller og treningsprogram.

  Derfor er det et godt valg å kjøpe en god tredemølle, og gjerne med innebygde høyttalere for enda mer motivasjon.

  Det anbefales å bruke en tredemølle minst 3 ganger i uka dersom du ikke går turer ute.

  Hva er 10 stigning på tredemølle?

  Stigning på en tredemølle er hvor mye den heller oppover, altså hvor mye du går i oppoverbakke. En stigning på 10 betyr at du vil gå eller løpe i 10% helling oppoverbakke.

  Det er viktig å finne en tredemølle med en god maksimal stigning og hastighet for en mer effektiv trening. De aller fleste tredemøller har 10% stigning og dette gjør det mulig å komme godt i gang med treningen.

  Hva er god fart på tredemølle?

  En god fart på en tredemølle er det samme som en høy hastighet. For en optimal treningsøkt betyr dette å justere hastigheten opp til minst 10 km t.

  Noe av det viktigste for treningsøkten er blant annet at pulsen øker. Pulsen måles ved hjelp av en pulsmåler, du kan også ha en lcd skjerm som viser hvor høy pulsen din er.

  Mange tredemøller kan du faktisk løpe opptil 20 km t på, dette krever selvølgelig en kraftig motor, men med dette vil du virkelig få muligheten til en god hastighet.

  Hvor bred bør en tredemølle være?

  Det er viktig å ha et romslig løpebånd mens du løper. Jo større løpebåndet er jo lettere er det å løpe på tredemøllen.

  En tredemølle kan dog være bred uten at løpebåndet er bredt. Derfor er det størrelsen på selve båndet du skal se på når du skal kjøpe en tredemølle. I en tredemølle test er det enkelt å lese produktspesifikasjoner og sammenligne størrelser og hvilke som er godt egnet for deg.

  Vi vil i denne tredemølle test si at selve løpebåndet burde ha en bredde på minst 45 cm, men gjerne mer. Dette gir god plass mens du løper på din tredemølle.

  Er det bra å løpe på tredemølle?

  Det er utrolig bra trening å løpe på en tredemølle dersom man vet hvordan man skal bruke tredemøllen. I et land som Norge hvor det er begrenset med godt vær og utendørs løpeturer er det helt genialt å ha en god tredemølle hjemme.

  Om du har en tredemølle hvor du kan justere hastigheten og gjerne til høye hastigheter og som gjør det mulig å trene intervaller mens du løper vil du kunne få mye ut av treningen.

  Det kan virkelig anbefales å investere i en solid tredemølle som gjør det enkelt å opprettholde treningen hjemme.

  Er tredemølle bra trening?

  Det å gå turer, jogge og løpe er noe som de aller fleste vet at er lurt å komme i gang med. Om du har en tredemølle med en kraftig motor av høy kvalitet som også tilbyr høye hastigheter vil du kunne få mye god trening hjemme.

  Om du har lyst på en tredemølle fordi du liker å løpe eller ønsker å komme i gang med treningen men føler at du ikke har nok plass hjemme kan en sammenleggbar tredemølle være midt i blinken for deg.

  En sammenleggbar tredemølle er godt egnet til blant annet mindre hjem da den gir god plass til løpingen når den brukes, men enkelt kan pakkes sammen når den ikke er i bruk.

  Man kan faktisk også få en sammenleggbar tredemølle med romslig løpebånd og ulike treningsprogrammer med god hastighet og stigning.

  Derfor burde ikke plassmangel være et hinder for den gode treningen man får av å løpe på en tredemølle.

  Hvor høyt må det være under taket for tredemølle?

  Hvor høyt det må være under taket for å kunne bruke en tredemølle inne varierer selvfølgelig på hvor mye stigning og hastighet du ønsker å benytte deg av. Derfor må du alltid huske å undersøke maksimal stigning på tredemøllen.

  En tommelfinger regel når du skal undersøke om det er høyt nok under taket til en tredemølle hjemme hos deg er allikevel å ta din høyde sammen med høyden fra gulvet og opp til båndet. Deretter legger du til 20 cm, og dersom du har mer plass fra gulv til tak i rommet som du ønsker å bruke tredemøllen i, har du nok plass.

  Er det god trening å gå på tredemølle?

  Det er alltid godt for kropp og sjel å gå turer, og vel så godt er det å gå på en tredemølle. Det anbefales dog å ha en tredemølle som gir god demping samt bruke gode treningssko slik at man ikke overbelaster ledd og knær.

  Det anbefales også alltid å sette opp tempoet når man går slik at pulsen øker og man begynner å svette litt, men all bevegelse er som alle vet, god bevegelse.

  Dersom du ønsker å investere i en tredemølle slik at du kan starte treninen hjemme hos deg anbefaler vi i denne tredemølle test at du leser litt forskjellige produkt anmeldelser slik at du kan finne den beste tredemølle for deg til en god pris.

  Er det viktig å tenke på maks brukervekt når jeg skal kjøpe en tredemølle?

  Når du skal finne en solid tredemølle for deg kan det være veldig lurt å lese en tredemølle test før du går til innkjøp.

  Noe av det første du skal tenke på før du velger en tredemølle som kanskje er best i test er hvor mye du veier i forhold til maks brukervekt på den tredemølle du skal velge.

  Om du veier mer enn maks brukervekt vil ikke tredemøllen fungere optimalt, og den vil i verste tilfelle bli ødelagt. Du kan derfor ende med å kjøpe en solid tredemølle som har vunnet best i test, og som har en skjerm som viser alt mulig fra hastighet til hvor lang tid du har løpt i f.eks 12 km t, men som ikke vil holde fordi den ikke tåler vekten din.

  Derfor skal du alltid finne ut av maks brukervekt før du kjøper en tredemølle.

  I denne tredemølle test er det være enkelt å finne ut av maks brukervekt på de forskjellige tredemøllene da du kan se det i produktspesifikasjonene.