Cookies og personvern

Når du besøker Test-vinner.no samler vi inn informasjon som brukes til å forbedre og tilpasse våre annonser og innhold. Hvis du ønsker at denne informasjonen ikke blir samlet, kan du slette informasjonskapslene dine og unngå å bruke nettstedet.

Nedenfor har vi utarbeidet hvilke opplysninger som samles inn, hva de brukes til og hvilke tredjeparter som har tilgang til dem.

Cookies

Nettstedet bruker «cookies». Cookies er en tekstfil som lagres på datamaskinen, mobiltelefonen, nettbrettet eller tilsvarende for å gjenkjenne det, huske innstillinger, utføre statistikk og mål rette annonser. Cookies kan ikke inneholde noen skadelig kode, som for eksempel virus eller annen malware.

Du har muligheten til og både slette eller blokkere cookies.

Annonser på nettstedet kan bli mindre relevante for deg, samt vises oftere, dersom du blokkerer eller sletter cookies. I tillegg til dette vil nettstedet ikke fungere optimalt uten cookies.

Dette nettstedet inneholder cookies fra tredjeparter. I oversikten nederst på denne siden kan du se hvilke.

Personopplysninger

Personlige data vil aldri bli utlevert til tredjeparter med mindre du gir ditt samtykke, og vi samler aldri personlig informasjon uten at du selv har gitt oss disse opplysningene ved å registrere, kjøpe eller delta i en undersøkelse og liknende. Her samles informasjon om navn, adresse, postnummer, e-post, kjønn, alder, interesser, holdninger og kunnskap om ulike emner.

Personlig informasjon brukes til å fullføre kjøpet eller tjenesten som informasjonen ble innsamlet for. Informasjonen brukes også til å få mer kunnskap om deg og andre brukere av nettstedet. Denne bruken kan omfatte blant annet undersøkelser og analyser for å forbedre våre produkter, tjenester og teknologier, samt å vise innhold og annonser tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedrørende personopplysninger
Hvis du vil ha tilgang til informasjonen som er registrert om deg på Test-vinner.no, vennligst kontakt Test-vinner.no. Hvis feil data er registrert eller har andre innvendinger, vennligst kontakt det samme stedet. Du har mulighet til å få innsikt i hvilken informasjon som er registrert om deg, og du kan protestere mot en registrering i samsvar med reglene i Personvernloven.

Beskyttelse av personopplysninger

I henhold til personvernloven må dine personlige opplysninger holdes trygge og konfidensielle. Vi lagrer dine personlige opplysninger på begrensede datamaskiner i kontrollerte lokaler, og våre sikkerhetstiltak overvåkes løpende for å avgjøre om vår brukerinformasjon håndteres riktig og med behørig hensyn til dine rettigheter som bruker.

Vi kan imidlertid ikke garantere 100 prosent sikkerhet for dataoverføringer over Internett. Dette betyr at det kan være fare for at andre uautoriserte personer får tilgang til informasjon når data sendes og lagres elektronisk. Du gir dermed dine personlige opplysninger på eget ansvar.

Personlige data blir slettet eller anonymisert kontinuerlig da formålet de ble samlet for er avsluttet. Personlige data lagres i maks 12 måneder etter bruk.

Den raske utviklingen av internett betyr at endringer i behandlingen av personopplysninger kan bli nødvendige. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre retningslinjer for behandling av personopplysninger. Hvis vi gjør det, gjør vi selvfølgelig endre datoen for «sist oppdatert» nederst på siden. Ved betydelige endringer, vil vi varsle deg i form av et synlig varsel på våre nettsider.

Dersom personlige opplysninger om deg behandles, har du i henhold til personopplysningsloven rett til å få opplyst hvilken personlig informasjon som kan henføres til deg.

Hvis det ser ut til at informasjonen eller dataene som er behandlet om deg er feil eller villedende, har du rett til å kreve at disse rettes, slettes eller blokkeres.

Du kan når som helst motsette at opplysninger om deg blir behandlet. Du kan også tilbakekalle samtykket når som helst.

Nettstedet bruker informasjonskapsler fra følgende tredjeparter:

Google Analytics

Nettstedet bruker informasjonskapsler fra Google Analytics for å måle trafikk på nettstedet.

Du kan velge bort Google Analytics-informasjonskapsler her:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Adtraction.com

Tradetracker.com

Adrecords.com