Spinningsykkel Test – Sett i gang treningen på en-to-tre

  0

  Har du bestemt deg for at du skal investere i en ny spinningsykkel som du kan bruke hjemme, er det naturligvis veldig viktig at du finner en spinningsykkel som vil treffe alle dine behov

  Spinningsykkeler finnes i tusenvis av varianter.

  Uansett om du kun ønsker å ha muligheten til å trene et par ganger i uken for å holde formen, eller om du vil la denne spinningsykkelen inngå i ditt treningsprogram vil du kunne finne en som dekker dine behov.

  Det er absolutt ingen tvil om at det kan være fristende å svinge innom europris eller liknende butikker hvor du innimellom kan finne en billig spinningsykkel til salgs.

  Om du er litt mer seriøs med din trening, så kan du være sikker på at du vil få mye mer ut av en spinningsykkel dersom du legger til litt mer penger.

  Da kan du nemlig få en spinningsykkel som tåler å bli ordentlig brukt, og som vil ha de nødvendige funksjonene som du trenger.

  I forbindelse med dette kan vi jo nevne at pris og kvalitet alltid henger sammen. Og et kjøp av en spinningsykkel er ingen unntak.

  Nederst i artikkelen kan du lese hvordan vi har kommet frem til hvilke produkter som er best i test og best til prisen.

  Spinningsyklene i denne testen

  Med et aktivitetsarmbånd kan du følge med på treningsøkten din. Les mer om dette i vår aktivitetsarmbånd test

  I dagens samfunn er det stor forespørsel blant nordmenn på spinningsykler, og derfor blir også markedet for det større og større.

  Da det nå er mange som tilbyr spinningsykler, skal man tenke seg litt om før man kjøper et produkt som dette.

  Som nevnt tidligere skal man unngå å kjøpe det billigste alternativet, da dette fort kan ende opp med sløsing av penger. Man vil jo ikke ende opp med en treningsykkel som man ikke tør å sette seg på fordi den ikke er stabil.

  Det er heller ingen vits i å kjøpe en spinningsykkel som ikke har alle de funksjonene som du trenger for best mulig trening.

  Du vil garantert få mye mer igjen for pengene dersom du investerer i en spinningsykkel. Vi vil jo gjerne at trening skal være morsomt, og det vil det også bli dersom du har det riktige utstyret.

  Her i vår spinningsykkel test vil du finne produkter av god kvalitet i varierende prisklasser.

  Abilica Premium Pro Spinningsykkel (Best i test)

  Abilica Premium Pro spinningsykkel (Best i test)Premium Pro Abilica spinneren er laget i et chikt design som vil ta seg godt ut i alle norske hjem.

  Denne flotte og kraftfulle spinningsykkelen utmerker seg med sin robuste ramme og sin høye kvalitet når det gjelder sykkelens komponenter.

  Men allikevel må nok en av de største kjennetegnene til denne sykkelen være det kraftige og komfortable styret, med godt grep og variasjonsmuligheter for forskjellige sittestillinger.

  Styret og setet kan justeres både vertikalt og horisontalt, og det er jo dette som gir de komfortable stillingene på en sykkel.

  Dette gjør jo nettopp at du kan justere sykkelen slik at den passer perfekt til deg og til resten av familien som ønsker å benytte seg av denne. Sykkelen kan nemlig brukes av alle som er mellom 160-200 cm høye.

  En spinningsykkel med flere muligheter

  Abilica Premium Pro spinningsykkelen er produsert med en magnetisk motstand som er med på å sikre en lydløs spinning økt når du trener hjemme.

  Det tunge svinghjulet gjør det mulig med tunge treningsøkter. Ved 60 omdreininger i minuttet med et motstandsnivå på 16 kan du faktisk generere hele 1000 Watt!

  Premium Pro selges med kombinasjonspedaler, slik at det er mulig for deg å bruke denne med vanlige pedaler og dine egne trenings sko, eller med SPD for et godt feste med spinning sko.

  Det er også mulig å feste en flaskeholder på denne sykkelen dersom det er ønskelig.

  Sist, men absolutt ikke minst har du den integrerte og brukervennlige sykkelcomputeren som gjør det mulig for deg å følge med på distanse, forbrente kalorier og watt belastning i pedalene mens du sykler.

  På denne kan du også følge med på hastighet og pedalfrekvens.

  Produktspesifikasjoner

  • Lengde x bredde x høyde: 131 x 65 x 130 cm
  • Pedaler: Kombipedaler
  • Motstandsnivåer: 16 stk.
  • Justerbart sete, horisontalt og vertikalt
  • Justerbart styre, horisontalt og vertikalt
  • Vekt svinghjul: 30 kg
  • Vekt: 57 kg
  • Maks brukervekt: 150 kg

   

  Til Butikken knap

   

  Abilica Spinningsykkel Racer Wmn (Best til prisen)

  Abilica Spinningsykkel Racer WmnAbilica har nok en gang klart det. Denne fantastiske spinningsykkelen gir en utrolig glatt følelse når du sykler, selv når du tråkker raskt.

  Her får du en spinningsykkel som er utstyrt med et kraftig reimdriftsystem for tøffe treningsøkter og raske intervaller.

  Dette gjør treningen nesten lydløs. Sykkelen er utrolig solid og har et 22 kilos svinghjul.

  Den trinnløse justeringen av sete og styre gjør det enkelt å stille riktig posisjon for den gode og effektive treningen. Både sete og styre kan justeres vertikalt og horisontalt, og sykkelen vil derfor passe perfekt til de fleste.

  Sykkelen kommer med kombinasjons pedaler der du har SPD-pedaler på den ene siden og en justerbar overspenning på den andre.

  Det er derfor her mulig å bruke spinning sko eller vanlige trenings sko, alt etter hva du ønsker.

  På denne sykkelen er det ikke en innebygd computer, men det er gjort klart til at man kan kjøpe den sykkelcomputeren man selv ønsker å bruke.

  Den velkjente kvaliteten fra Abilica

  Abilica er kjent for å utvikle holdbare og kvalitetsprodukter rettet mot alle brukergrupper, alt fra nybegynnere til konkurrenter.

  Som de fleste allerede vet er dette en norsk produsent som leverer sine produkter over hele Skandinavia. De er opptatte av kvalitet og har høy fokus på miljøet.

  Denne spinningsykkelen er selvfølgelig intet unntak fra deres velkjente kvalitet.

  Her får du en flott spinningsykkel, som er perfekt til de som ønsker å investere i et produkt som kan utvikle dine treningsøkter, år etter år.

  Det er også derfor vi har kåret denne spinningsykkelen som «best til prisen».

  Produktspesifikasjoner

  • Vekt: 54 kg
  • Vekt svinghjul: 22 kg
  • Lengde x bredde x høyde: 117 x 50 x 113 cm
  • Maks brukervekt: 135 kg
  • Type motstand: Friksjon
  • Justerbart sete, horisontalt og vertikalt
  • Justerbart styre, horisontalt og vertikalt
  • Pedaler: Kombipedaler

   

  Til Butikken knap

   

  Speedbike CRT, Finnlo by Hammer

  Speedbike CRT, Finnlo by HammerSpeedbike CRT spinningsykkel er utstyrt med et svinghjul på 25 kg for god motstand og med en lydfri reimdrift som ikke skal vedlikeholdes.

  Motstanden justeres veldig enkelt ved hjelp av et dreie-hjul, slik at det er enkelt for deg å finne akkurat den motstanden du ønsker.

  Den robuste rammen gjør sykkelen kul å se på.

  Dette er spinningsykkelen som passer perfekt til deg som ønsker en virkelig god sykkel til den daglige treningen i mange år framover.

  Spinningsykkelen med mange egenskaper

  Speedbike CRT kommer med en LCD skjerm hvor du kan følge med på tramphastighet, avstand og puls.

  Sykkelen er utstyrt med en innebygd trådløs pulsmåling for pulsbelte.

  Dersom du er en av mange som foretrekker å trene med pulsbelte kan dette kjøpes separat. På denne måten kan du selv velge hvilke type pulsbelte du ønsker.

  Med kombinasjonspedalene kan du selv velge om du ønsker å benytte deg av vanlige trenings sko eller sykkel sko.

  Kombinasjonspedalene inneholder nemlig SPD-Click -Systemet, som gjør det enklere å spinne for de som foretrekker å bruke dette.

  Med justerbart sete og styre kan du være helt sikker på at du får den sittestillingen som passer best til deg og din kropp.

  Det er også enkelt å stille inn sykkelen slik at både venner og familie kan teste seg fram.

  Produktspesifikasjoner

  • Vekt: 63 kg
  • Vekt svinghjul: 25 kg
  • Lengde x bredde x høyde: 132x51x120 cm
  • Pedaler: SPD / Kombipedaler
  • Maks brukervekt: 150 kg
  • Kjede: Lyd- og vedlikeholdsfri reimdrift
  • Justerbart sete, horisontalt og vertikalt
  • Justerbart styre, vertikalt
  • Innebygget LCD skjerm
  • Enkelt og rent design

   

  Til Butikken knap

   

  Nordic Spinningsykkel 205 Indoor bike

  Nordic Spinningsykkel 205 Indoor bikeDenne flotte sykkelen fra Nordic er en unik spinningsykkel som mange sykkelentusiaster har lagt merke til.

  Her vil du nok ikke få den mest fasjonable og nyskapende sykkelen som finnes på dagens marked, men du kan virkelig forvente å få mye igjen for pengene dine.

  Denne elegante spinningsykkelen tilbyr både horisontal og vertikal justering av setet og vertikal justering av styret.

  Hvis det for deg handler om å finne en spinningsykkel som minner deg om en racersykkel, så er dette modellen et godt valg for deg.

  Med et kraftig svinghjul på 20 kg tåler denne sykkelen brukere på opptil 120 kg.

  Nordic har her virkelig klart å forbedre merkevaren sin ved å produsere denne kvalitets sykkelen som så og si alle har råd til å kjøpe.

  Når det gjelder kvalitet og effektivitet slår denne spinningsykkelen de fleste andre sykler, og dette er, etter vår mening, en god nok grunn til å ta en nærmere titt på denne.

  Produktspesifikasjoner

  • Vekt: 42 kg
  • Vekt svinghjul: 20 kg
  • Lengde x bredde x høyde: 108 x 53 x 124 cm
  • Maks brukervekt: 120 kg
  • Type motstand: Friksjon
  • Justerbart sete, horisontalt og vertikalt
  • Justerbart styre, vertikalt
  • Enkelt og flott design

   

  Til Butikken knap

   

  Abilica Racer CG spinningsykkel

  Abilica Racer CG spinningsykkel (Best til prisen)Abilica Racer CG er en unik spinningsykkel som benyttes av mange sykkel entusiastiske forbrukere.

  Dette er nok ikke den mest moteriktige og profesjonelle sykkelen som du kan finne på dagens marked, men til gjengjeld vil du få virkelig mye for pengene dine.

  Denne spinningsykkelen leveres med kombinasjonspedaler, et stort svinghjul og det er også klargjort til et display etter eget ønske, slik at du selv kan velge hvor avansert computer du vil ha.

  Både styret og setet på denne sykkelen kan justeres horisontalt og vertikalt for den mest komfortable sittestillingen.

  En spinningsykkel av høy kvalitet

  Hvis det viktigste for deg er å finne en sykkel i god kvalitet som vil hjelpe deg med treningen i mange år framover, så er nok denne modellen helt riktig for deg.

  Abilica har gjort det igjen, det er det ingen tvil om.

  Abilica har her virkelig klart å forbedre sitt merke når de produserte denne gode kvalitets sykkelen som nesten hvem som helst har råd til å kjøpe.

  Både kvaliteten og effektiviteten slår de fleste andre sykler og dette er jo en god grunn til å kikke nærmere på denne spinningsykkelen.

  Produktspesifikasjoner

  • Vekt: 50 kg
  • Vekt svinghjul: 22 kg
  • Lengde x bredde x høyde: 117 x 50 x 113 cm
  • Pedaler: Kombipedaler
  • Justerbart sete, horisontalt og vertikalt
  • Justerbart styre, vertikalt
  • Maks brukervekt:130 kg
  • Rem: Stillegående
  • Justerbart sete og styre

   

  Til Butikken knap

   

  Hva burde man se etter når man skal kjøpe en spinningsykkel?

  Det er mange forskjellige ting man bør være oppmerksom på når man skal kjøpe en spinningsykkel, men det er noen ting som er mer relevant enn andre og derfor burde man legge mer fokus på dette.

  I denne vidoen kan du få flere tips til hva du skal se etter:

  Her kan du se hva vi har lagt fokus på i vår spinningsykkel test:

  Svinghjul

  På en god spinningsykkel vil svinghjulet veie minst 8 kg., men gjerne mye mer enn dette. Jo tyngre hjulet er, jo bedre er det faktisk.

  Størrelsen og vekten på disse svinghjulene varierer mye på de forskjellige modellene som finnes på markedet i dag. Du kan for eksempel finne svinghjul som veier mer enn 10 kg.

  Tren med vektvest. Her kan du lese hvorfor en vektvest kan hjelpe deg.

  Ergonomi

  Det er viktig å velge en spinningsykkel som har en god ergonomi. Dette betyr blant annet at det skal være nok muligheter til innstillinger slik at du kan dekke dine behov.

  Dersom setet ikke er ergonomisk formet og behagelig og sitte på, så vil det veldig fort bli til en problematisk og ubehagelig jobb å komme seg gjennom treningsøkten på din spinningsykkel.

  Programmer

  De aller fleste spinningsykler på det norske markedet i dag har flere forskjellige innebygde programmer.

  Dette gjør at det blant annet blir lett og få variert treningen din, som det ofte kan være et stort behov for, om du skal bruke mange timer sammen med spinningsykkelen din.

  Sykkelens funksjoner

  Når du trener, er det selvfølgelig deilig å kunne følge med på hvor mange kalorier man forbrenner, hvor langt man har syklet og hvor mange watt man genererer.

  Det kan også være lurt å finne ut av om sykkelen har en innebygget pulsmåler, og om det kan være en mulighet for bruk av et pulsbelte sammen med spinningsykkelen.

  Brukers vekt

  Dersom du er overvektig (det er i forbindelse med dette viktig at du er ærlig med deg), så er det veldig viktig at du passer på å sjekke sykkelens maksimale bruker vekt.

  Noen av de solide spinningsyklene har nemlig en maksimal bruker vekt på 100 kg.

  Men det finnes selvfølgelig også mange spinningsykler som tåler en vekt helt opp til 200 kg, så du trenger ikke å være redd for at du ikke skal finne en spinningsykkel som passer perfekt til deg.

  Design

  Det er ingen tvil om at det ikke er designet som er den viktigste delen av din spinningsykkel, men det endrer nok ikke det at du kanskje ønsker å ha en fin spinningsykkel.

  Den skal jo stå framme et sted hjemme hos deg, kanskje til og med i stua di.

  Det er allikevel verdt og understreke at dette ikke burde være det viktigste å tenke på når du skal velge mellom alle de forskjellige modellene.

  Tung spinningsykkel

  Det kan være veldig lurt å velge en tung spinningsykkel, for vekten sier nemlig noe om hvordan materiale som er brukt under produseringen av sykkelen.

  Dersom spinningsykkelen er tung, så kan du også være sikker på at den er produsert i et sterkere materiale enn en lettere spinningsykkel er.

  Dette kan for eksempel være en så stor forskjell som at den ene er produsert i plastikk og den andre er produsert i metall.

  Du har kanskje hørt flere myter om sykling på en spinningsykkel, og hvordan kroppen din reagerer på denne treningsformen. I denne artikkelen kan du få mer informasjon om akkurat dette.

  Om du ønsker noen flere tips om hvordan du kan få mer ut av treningen din, les her.

  Veiledning til å finne den beste spinning sykkelen

  Spinning sykler er blant de mest nyttige trenings maskiner når det gjelder det å bli kvitt de ekstra kiloene fra kroppen.

  Fordelene ved å sette seg på opp på en spinning sykkel og begynne å trene er mange.

  Det å benytte seg av en spinning sykkel vil med sikkerhet styrke ditt kardiovaskulære system og gjenoppbygge dine ben muskler. Og hvem liker vel ikke den følelsen av at hver nerve og muskel i kroppen jobber til det ytterste.

  Alle disse fordelene trenger du faktisk ikke lengre å gå til treningssenteret for å oppnå i dagens samfunn.

  En spinning sykkel er nemlig fullt overkommelig økonomisk sett, så dette betyr at du kan bli hjemme i ditt eget lille private treningssenter når du skal forbrenne litt kalorier og styrke muskler.

  Sykkelen kan jo settes hvor du selv ønsker å ha den, men det anbefales virkelig å sette den foran et stort vindu om du har muligheten til dette hjemme.

  På denne måten vil du kunne glemme at du sitter innendørs på en sykkel og trener, og heller drømme deg bort mens du kan tenke på sykkel turer ute i naturen.

  Treningen foregår innendørs

  Spinning sykler er en av de mest anvendelige og nyttige trenings utstyr dersom du er en av de som gjerne vil få av noen ekstra kilo fra kroppen.

  Det er mange fordeler ved å spinne deg gjennom en treningsøkt på en sykkel som dette. Spinning vil øke din kardiovaskulære støtte og gjenoppbygge dine benmuskler.

  Dersom du starter med hjemmeøvelser på en spinningsykkel, vil du nok oppleve mange nyttige opplevelser. Når man sammenligner utendørs sykling med innendørs sykling, er jo innendørs sykling helt klart mye tryggere.

  I dag kan moderne teknologi gi deg følelsen av sykling i den virkelige verden uten at du trenger å oppleve uheldige fall og liknende.

  Dørstokkmila

  Det å måtte ut av døra for å ta seg en sykkeltur kan ofte la seg drøye, da man tenker at man kanskje heller skal ta turen i morgen fordi det er for kaldt eller for mørkt eller liknende.

  Det kan selvfølgelig også skyldes generell latskap og mangel på ønske om å gå ut av døra.

  Noen er også kanskje litt nervøse for å sette seg på en sykkel dersom det er mange år siden sist man har prøvd dette.

  I tilfeller som dette vil en spinningsykkel være et veldig godt kompromiss, som vi kan se at fler og fler tar i bruk.

  Spinning sykkelen ble designet for å simulere den ekte landeveis sykkelen, bare at treningen skjer innendørs.

  Sykkel verdenen tilbyr mange typer sykler, som for eksempel den spennende landevei sykkelen, den kule terreng sykkelen og den geniale spinning sykkelen.

  Spinning er enkelt sagt innendørs trening hvor du ikke mister fordelene med utendørs sykling.

  Forbrenning av fett

  En annen fordel med å spinne på en spinningsykkel er motstanden sykkelen gir deg. Den er nemlig laget for å kunne gi deg den den individuelle og optimale treningen.

  En spinningsykkel er produsert med et tungt svinghjul, som er koblet direkte til pedalene. Dette vil balansere kroppsvekten din.

  Noe av det beste med å kunne trene innendørs i hjemmet er jo at du selv kan bestemme hvilken musikk du velger å skru opp på høytaleren, alt ut i fra hva som motiverer deg.

  Hvis du følger øvelses instruksjonene, kan du lett brenne ca 600 kalorier daglig, og det på kun 40 minutter.

  Treningsprogrammene som ofte er installert tar hensyn til at du kan øke og redusere tempoet, og dermed blir en god mosjon til en daglig rutine.

  Ekstra funksjoner

  De fleste av de moderne oppdaterte spinning syklene har fordeler.

  En integrert trådløs LCD-konsoll gir deg muligheten til å beregne kaloriene du har forbrent. I tillegg kan du se hvor lange avstander du har tråkket deg igjennom.

  Displayet viser deg ofte din hastighet, omdreining per minutt og tiden du har brukt til treningen.

  Mange innendørs spinningsykler skiller seg ofte ut med sine brukervennlige funksjoner, og de er perfekte for daglig pleie for din hjerte funksjon.

  I tillegg er spinningsykler holdbare, veier lite og de er lette å håndtere.

  Fordeler

  Hvis vi kort skal nevne spinningsykkelens fordeler, er nok dette de største:

  • Innendørs sykling er sikrere utendørs sykling
  • Omsorg for hjerte og sirkulasjon: Spinning er en utmerket metode for å styrke hjertet ditt. Spinning kan forbedre dine normale hjerteslag til rundt 85 per minutt.
  • Når du spinner, forbrenner du mer kalorier.
  • Du får sterke og godt formet ben.
  • Du får synkronisert bukmuskulaturen din.
  • Spinning får deg til å slappe av mer.

  Siden du sitter ned mesteparten av tiden på en spinningsykkel, er det ingen belastning for ryggen din.

  Sammenlignet med løfting av vekter og styrketrening i mer belastende maskiner, er dette en fordel. Og det er jo heller ikke sikkert at du ønsker å utvikle for store muskler?

  Ulemper med en spinningsykkel

  Men ingenting i denne verden er så bra at det heller ikke har sine ulemper:

  Hvis du spinner innendørs, får du ikke en opplevelse av hva det innebærer å sykle i friluft.

  Det handler selvfølgelig om opplevelsen av dufter, det virkelige landskapet og følelsen av at du kommer fremover. Men det er faktisk en del som helst vil unngå dette.

  Er man for eksempel allergisk mot pollen, er det kanskje deiligere å gjennomføre treningsøkten innendørs.

  Sykling i alt slags vær er heller ikke alltid en like hyggelig opplevelse.

  En stepmaskin er også skånsom for knær og ledd. Du kan lese mer om dette i vår stepmaskin test

  Treningen

  Enten du er en spinning instruktør, en av de fanatiske spinnerne, syklist på deltid i trenings senteret eller nybegynner er det viktig å kjenne til prinsippet bak intervalltrening.

  Intervalltrening handler kort og godt om at du ikke hele tiden kjører i samme tempo. Man varierer intensiteten, tempoet og tiden for treningen.

  Du trener med andre ord i «intervaller». På denne måten blir treningen mer variert og fremfor alt mye mer effektiv.

  Det er rett og slett en genial måte å spare tid på.

  Intervalltrening kan for eksempel deles inn i to, tre eller flere tempoer, alt etter hva du velger. Du bestemmer hvor mange «sett» treningsøkten skal inneholde, og du deler inn i tider der du spinner i et bestemt tempo.

  Trening for nybegynneren

  En nybegynner kan velge å starte med et litt roligere tempo, hvor man kan velge ett minutt rask kjøring etterfulgt av 30 sekunder med rolig tempo.

  De rolige 30 sekundene vil gjøre det harde minuttet utholdelig, samtidig som at det skaper en økt intensitet for nybegynnere.

  Nybegynneren starter med å sykle raskt i ett minutt. Etter at minuttet er gått og en tidtaker har sendt et signal, begynner han å sykle langsommere i 30 sekunder.

  Etter at 30 sekunder er gått, vil syklisten sette opp farten i ett minutt igjen, etterfulgt av 30 sekunder rolig tempo og slik fortsetter man videre på samme måte.

  Man kan også gradvis øke lengden på intervaller med økt belastning når man blir bedre trent.

  Trening for den erfarne

  Er man mer erfaren kan man for eksempel sykle 1 minutt raskt etterfulgt av 30 sekunder sakte. Neste gang kan man kjøre 2 minutter raskt etterfulgt av 30 sekunder og så ta det videre opp til for eksempel 4 – 5 minutter raskt med 30 sekunder sakte.

  Intervaller er det de fleste som spinner ofte velger å trene med: Pulsen øker raskt og trygt i en kort tid, og dette er gunstig for hjertet, blodsirkulasjonen, pulsen og kroppen.

  Forholdet mellom innsats og «hvile» er den magiske formelen. Men når det er sagt, ikke glem at den grunnleggende prosessen kan gjøres på uendelig mange måter. Innendørs spinning fokuserer på alle slags øvelser!

  Husk å snakke med legen din før du starter treningen.

  Hva skal du kjøpe?

  Stasjonære sykler har vært tilgjengelig på markedet i flere tiår. Vi har sett dem annonsert på tv, på internett og i aviser.

  Fordi det er så uendelig mange merker og typer av stasjonære sykler tilgjengelig, er det ikke alltid like lett å velge en som oppfyller dine krav samtidig som den lever opp til dine forventninger.

  Det faktum at det er så mange forskjellige sykler å velge mellom på markedet, kan nok fort få deg til å føle deg litt overveldet.

  Normalt har de billigere syklene grunnleggende funksjoner, for eksempel en trenings-motstand og noen programmeringsalternativer.

  Om du ser på de syklene som koster litt mer vil du finne sykler som er bedre bygget, lager mindre støy og føles rett og slett litt mer solide.

  Når det kommer til de avanserte modellene, vil du selvfølgelig også kunne forvente mer avanserte funksjoner, for eksempel en mer presis og detaljert datamaskin, forhåndsinnstilte trenings programmer, brukerprofiler, lengre garanti og flere motstandsnivåer.

  Hvor avansert bør spinningsykkelen være?

  Før du kjøper en trenings sykkel, må du finne ut av hva dine mål for treningen din er.

  Tenk på hvor ofte du kommer til å bruke sykkelen og hvor harde treningsøkter du ønsker å gjennomføre. Mange overvurderer sine evner og tror at de vil klare å holde tritt med treningsplanen de har i tankene.

  Dette fører ofte til at de kjøper den dyreste spinnsykkelen som de finner. De ender ofte med en oppfatning av at de ikke utnytter seg av sitt fulle potensiale.

  Når du er i stand til å gjøre realistiske estimater angående bruken av maskinen du skal kjøpe, vil du fort finne ut at det blir enklere å velge den som passer best til dine treningsmål.

  ”Must have” funksjoner

  Uansett hvor mye penger du er villig til å bruke på en trenings sykkel eller hvilken modell du er interessert i, så bør et hvert trenings utstyr ha minst noen grunnleggende funksjoner.

  Du skal for eksempel se etter en sykkel med forskjellige motstands nivåer.

  Det er også viktig å finne en sykkel med et behagelig sete, da du skal kunne sitte lenge på sykkelen. Ikke la et ubehagelig sete ødelegge treningsøkten din.

  Disse to tingene er super viktige, uansett om du er nybegynner eller om du har syklet i mange år.

  Komfort må settes som første prioritet, uansett hvor høyt budsjettet ditt er.

  Pedaler skal ikke bare være brede nok, de må også ha en type anti-gli funksjon som sikrer at føttene ikke glir mens du sykler.

  Den innebygde datamaskinen bør som minste krav vise den grunnleggende statistikken, som for eksempel hastighet, tid og kalorier som er brent. Dette gjelder spesielt med hensyn til hjerte frekvensen.

  Ekstra tilbehør

  Lag en oversikt over hvilket ekstra utstyr som du ønsker og som kan være lurt å kjøpe.

  Hvis du for eksempel ikke kan trene uten å høre på din favoritt musikk, er det innebygde akustiske lydsystemet perfekt for deg. Det lar deg spille høy musikk og dette kan hjelpe godt på motivasjonen.

  En annen funksjon som kan være lurt å vurdere er en flaske holder. Dette høres kanskje ikke så viktig ut for deg, men det vil helt sikkert hjelpe deg hvis sykkelen har en.

  Da trenger du ikke å måtte avbryte treningen din for å få en slurk med vann eller en slurk av din favoritt energidrikk.

  Slik har vi gjennomført testen

  Vi har sammenlignet produktspesifikasjonene og, når det har vært mulig, sett på anmeldelser fra tidligere kjøpere av produktet.

  Ved å gjennomgå disse punktene grundig, har vi kommet frem til hvilket produkt, av de vi har sammenlignet, som er best i test og best til prisen.

  På den måten blir det enkelt for deg å velge mellom produktene vi har tatt med i denne guiden.

  Vi har ikke fysisk testet produktene.